Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 20

tema: pomoć

Hybrid View

Novi član
    Član od
    14.3.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom pomoć

Pozdrav ljudi!!! Nov sam na sajtu i treba mi mala pomoć oko kupovine sata ako nije problem?Naime sad trenutno imam neki fosil,znam da nije neki sat ali poklon je,tako da se poklonu negleda u zube jel.Uzeo bih neki sat do 40000 ali bi neki malo veći prečnik pošto sam krupniji a i volim velike satove pa ako mi imate nešto preporučiti,znači kvarc,sa metalnom narukvicom i da ima malo više detalja.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: pomoć

Imaš lepu svotu novca za kvarcne satove ali ne znam kolika je tebi dovoljana veličina prečnika sata?

Ako planiraš prečnik od 46mm koji je zaista velik jedino čega se sećam, su

Nautica satovi.

Prečnika je 46mm SWISS MADE ali je sat jako neudoban, sama krunica ubada u zglob ruke i težina sata ne doprinosi konfortu tokom nošenja.

Ako se ipak odlučih na malo manji prečnk od 44mm onda će ponuda biti drugačija.

Pozdrav...

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Ja sam tebi ostavio preporuku sata na koji nisi kako vidim ni pogledao?!

Nemoj da te čudi cena Japanaca, izuzetne izrade kućišta, odlični mehanizmni baš zbog njihove cene!
    Recimo Dragonova ponuda Seiko srp043k1 je odličan sat. Tvoji Citizeni su odlični takođe,

Titanijum sa safirnim staklom je nešto što ovaj sat poseduje.

Da na njemu piše SWISS MADE koštao bi verujem za hilljadu evra više!

Odlični provereni satovi iz ECO-DRAVE kolekcije! Kupi ga ako ti se svideo!

Pozdrav...

Novi član
    Član od
    14.3.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Pogledao sam nighthawk i probao sam cena je 34990 isto moze popust od 20% sa starim satom ali kao prvo mali mi izgleda na ruci,a i ima mineralno staklo i celik.A ovaj titanijumski je 46mm.Hvala na savetima,nemoj da mislis da nisam gledao sta si mi predlagao samo nisam komentarisao

Novi član
    Član od
    27.6.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Citat ANGEL kaže: Pregled poruke

Ovo je ako ne gresim at0861-54e? Gde ga mogu naci u Srbiji i za koliko? Zanima me takodje i at0861-54a. Da li je iko imao iskustva sa ovim satovima?

Novi član
    Član od
    14.3.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

bio sam na tissot sajtu i video veloci ili tako nekako model ,45,7 mm meni se čini.Pa me zanima ako znate koliko košta, i gde ima da se kupi ,inače iz Novog Sada sam.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Prvo, da ti poželim dobrodošlicu na forum.

Drugo, koliki si ti to čovek kada ti treba baš poveći sat? I šta je to po tvojoj definiciji velik sat?

Malo više detalja o tvom ukusu kada su satovi u pitanju svakako bi pomoglo u predlaganju novih modela. Trenutni sat koji imaš, Fossil, jel ti odgovara što se tiče veličine i koliki je prečnik sata?

Recimo, iako je "samo" 42mm, ja bih ti predložio Certina DS Podium Big Size seriju satova, odlični kvarcni mehanizmi, kvalitetna kućišta i sve u svemu prilično kvalitetni satovi. Imaš čak i oglas na forumu, čovek prodaje dve Certine, možda uspeš i neku povoljniju cenu da izvučeš.
    Poveći sat je i Zodiac-ov model ZO 7902 i još ti ostane sasvim lepa svotica novca za drugi sat. Možda Zodiac Oceanaire koji je sat sa automatskim mehanizmom, ali prilično masivan i velik a sa cenom ukoliko ga još uvek imaju u BPMu se sasvim lepo uklapa u budžet.

Još nešto me interesuje, jesi li možda razmišljao o online kupovini sata? Ili si se ograničio samo na ponudu satova u Srbiji?

Recimo da bi u slučaju mogućnosti online kupovine i pod uslovom da ne insistiraš na kvarcnim mehanizmima mogao da imaš jedan od sledećih satova...

Boschett Cave Dweller

Seiko srp043k1

Ako ti jedan od ova dva sata bude mali, onda si viši/veći i od Divca.

Pozdrav

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Citizen je osnovan još 1918 godine sa prvobitnim imenom Shokosha Watch, 1930. godine dobija ime Citizen. Sam vidiš koliko kompanija postoji!
    Njihove realne cene su iz razloga da bi bile pristupačne svim ljudima! 2005. godine njihov prihod je bio 375,7 milijardi $.
    A mnogo više o Citizenu možeš pogledati ovde.

Ako se tebi sat svideo kupi ga, nećeš pogrešiti!

Pozdrav...

Novi član
    Član od
    14.3.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Opet ja ! Ubi sa spamom hehe.Odluka je pala kaparisao sam ovaj sat http://www.citizenwatch.de/images/big/AT0760-51E.jpg 25990 sa popustom uz neki stari sat 20750 ,safirno staklo i čelik,prečnik 46mm.Da ovaj titanijumski ima bar drugu boju unutra,nesviđa mi se sa plavim unutra uopšte,zato sam uzeo ovaj drugi.Hvala na savetima angel da nije bilo tebe nebi ni uzeo japanca

Novi član
    Član od
    14.3.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala na dobrodoslici!Inace fossil koji imam je 50mm.Nisam bas toliko veliki koliko volim vece satove,ali neke manje koje sam probao izgledaju mi nekako hm...znate vec.ili je mozda zbog toga sto imam veliki sat pa mi se cini da mi je sve malo.Sto se tice internet kupovine ja bih ali nemam pojma kako to ide,dali je sigurno,sta mi treba koja kartica itd...Veceras sam svrati u Chronos u Merkatoru i opasno mi se svidela certina royal,mada jeste malo manja za moj ukus ali mi ni cena neide bas na ruku 62000,13 u mesecu uz stari sat se dobija 13% popust tako da izadje negde oko53000,ali i to mi je malo mnogo.Sta mislite o tom satu,jel preskup?

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Pomoć pri izboru sata
    By ANGEL in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 73
    Poslednja poruka: 22.4.2010., 2:15
  2. Swatch Irony - Pomoć
    By vlajko in forum Pristupačni satovi
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 3.4.2010., 9:36
  3. Pomoć za kupovinu Seika
    By HADzI DALIBOR in forum Seiko