Re: Kupovina satova preko interneta
Joppa (jopex) je CAR i jedan od najsrčanijih ljubitelja satova koje sam imao prilike da upoznam. Čovek koji od srca i duše do srži voli satove. U to sam siguran i ne preterujem ni malo... isto važi i za sin.er-a (sinner-a)...
Citat:
MMario kaže:
Zahvaljujuci nasem kolegi joppi i na WUS-u je objavljena informaciji o kradenoj Tuni.
Hvala joppa :adore:
Ma nema na cemu stvarno.. sekunda posla.
Baki hvala, isto vazi i za tebe. :beer:
Jooojjjj , ja se najiskrenije i od srca nadam da će se sat nadoknaditi ili naći .... MMario, ja tek sad pročitah ovaj post (prvi) za slučaj. Ja se nikako ne bih predavao i gurao bih koliko god mogu da isteram priču do kraja. Muka jeste, ali kako rekoše, glava gore !
ovo je da covjek poludi! vjerujem da ces dobit naknadu stete i da ce sve proci u kratkom roku. Glavu gore i nadam se pozitivnom ishodu!
Hvala kolege, znam da suosecate samnom.
Jucer me jedan drugar upita za to i kaze : "Mario sigurno ti je zao para, nisu to male pare!"
Ja sam mu odgovorio.....ma pare su bile namenjene za sat, meni je zao Tune, bila je kao mlada cura! Sacuvana, lepa, bas za moju ruku!
Eto kakvi smo mi zaljubljenici u satove.
...tačno znam šta pričaš. Dok sam bio u svetu mobilne telefonije, prodjoh potpuno isto kao ti (maznuli mi fon u transportu), te sam imao indentičan osećaj.
I kakav je bio ishod da li si uspio nesto da uradis?
Na žalost ne:( , što nikako ne treba da bude razlog da MMario odustane od ganjanja lopovluka...
Naravno da ne, nego kad ti se vec desilo slicno da vidimo kako si prosao