Re: Kupovina satova preko interneta
E moj Mario. Sta da ti kazem ... iskrena sucut.
Hebes ti ovaj svet, kada se vise i Nemacka i Engleska i Holandija napunila Turaka, Arapa, i ostalih pa ne mozes vise mirno sat kupit kod njih a kamoli auto. Sumrak evropske civilizacije ... :(
I hvala ti sto si to podelio sa nama. Za pouku.
E, baš glupo... Ček, bre, pa lepo se vidi da 2.10. kad je paket konačno poslat iz Holandije teži 0,92 kg dakle sat je nestao ili u transportu (sumnjam da je ova radnja "insert item into bag" od 03.10. bila ključna) ili po prijemu u HR.
EDIT: Uglavnom kod njih postoji pisani trag o savkoj radnji u postupku slanja (ili bi bar trebalo da postoji) pa će se lako saznati ko je slao, ko je pakovao, ko transportovao, a ko u HR primio paket i sl... Onda lepo parnica da se dokaže da je smrad ukrao sat, pa tužba protiv holandske ili hrvatske pošte, i biće para za 10 Tuna.
Gore glavu zemljak.
Eh da hoce biti kao sto Kure pise ...
Drugo. Da bar hoce da preuzmu od imigranata makar serijatsko pravo. Pa kada ukebaju delikventa da mu minimum saku secnu!
Da, kolege, vidljivo je is NL tracking broja...da je zastoj bio tamo ogroman. I netocno napisano da je sat poslat za Hr....
Zapisnikom je utvrdjeno da stanje odvage po prijemu nije isti, fali 200 grama a i da je paket otvaran i ponovno lepljen drugacijom lepljivom trakom.....
E sada sta ce biti dalje.....ostaje da se ceka dok se ne ustanovi materijalna steta i podnese zahtev za naknadu stete....
A meni najvise zao Tune, bila je kao bombon!
Eto...ne znam šta da kažem.
Mario, nemam reči. Baš bedak. Ja sam uvek iz predostrožnosti zahtevao osiguranu pošiljku ali fakat to poskupljuje transakciju :(.
Uzgred (mali off), nama su na povratku iz Čilea, po svoj prilici na rimskom aerodromu, iz kofera ukrali ćerine Barbike, igračke, njen komplet escajga i tanjirića za školu i još dečijih stvari. I izbušili nekom iglom preostale stvari (pantalone, košulje...)
Uff bas mi je zao ne znam sto reci.. :( ja osobno ne bi strancu nikad novcani transfer uplatio, samo ljudima koje osobno dobro poznajem. Sve satove sam platio paypalom, radije platim 5% vise pa mirno spavam. Ako seller ne prihvaca paypal onda idem dalje bez obzira koliko jako zelim taj sat. Ne zelim pametovat, samo da ostavim kao upozorenje drugima. Nedavno je jedan na omega forums prodao moona dvojici (isti sat) i trecem submariner i nestao. Sve novcani transfer. U svakom slucaju izbjegavajte transfer jer ponekad kao u ovom slucaju reference nisu dovoljne.
Nadam se ipak da ces nekako uspjeti doci do svog novca i da ce onog ko god je maznuo sat stici karma prije ili kasnije.
Tnx vladas, joppa, bas i je bed. Setio sam se jutros onih reci....ma nece bas mene to da zadesi. Ali eto......hoce.
Joooj, MMario
baš mi je žao :(
E jbg!!!
Stvarno mi je žao. I nema ovdje razloga da se jedeš u stilu:" zašto nisam ovo ili ono".
Sve regularno odrađeno i zadesio te peh. Možda bude sreće pa se nađe krivac.