Da, moze da se ustedi prilicno, kupovinom van nase zemlje. naravno, sa jeftinijim satovima je i usteda manja, pa je pitanje da li je vredno rizika, ali kod satova sa budzetom od 200e moze prilicno bolje da se prodje kupujuci van. Evo ovde imas nekoliko proverenih prodavaca, pa baci pogled

Online prodavnice satova - Linkovi

Inace, ja se slazem sa clanom Bacarelli... meni se NIGHTHAWK jako dopada, i mislim da bi bio odlican. Mada, robustan je, ne znam koliko bi bio dobar za provlacenje kroz rastinje i sumu prilikom tvojih outdoors aktivnosti, ali ako ti imas resenje za to, samo napred, preporuka za odlicni Citizen. Mehanicki i nisu bas najpogodniji za voznju bicikla, posebno Orient. Orient je odlican sat, precizan, pouzdan i dugovecan, ali malo je osetljiviji na vibracije od mehanizma koje Seiko ugradjuje u svoje 5-e, pa i u onaj 007 koji si naveo. U toj klasi mogu da ti preporucim Citizen takodje

http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=597.0

Od ovih G-shock ova meni se kockice dopadaju najvise. Jako su skladne, i odlicno leze na ruci. Ali, od digitalaca, moj favorit je Riseman, definitivno

Casio Watches at Discount Prices | Casio Watches , Casio Watch Straps | Casio G-Shock Watches | Casio Pathfinder Watches |Casio Wave Ceptor Watches|Casio Watch Straps

Dok od analognih, ovaj model deluje prilicno zanimljivo, a i povoljan je

Casio Watches at Discount Prices | Casio Watches , Casio Watch Straps | Casio G-Shock Watches | Casio Pathfinder Watches |Casio Wave Ceptor Watches|Casio Watch Straps

pozdrav