• Certina DS Dream ženski satovi

  Certina DS Dream kolekcija ženskih satova je ove godine dopunjena sa tri nova modela. Damski časovnici odišu klasičnim dizajnom i stilom dopadljivim većini pripadnica lepšeg pola.
  Fino polirano kućište je izrađeno od 316L nerđajućeg čelika i na njemu je postavljeno safirno staklo. Ukoliko ste ljubitelj Certina brenda, moćićete da birate između tri slične verzije satova, od kojih su dve bela varijanta, a treća je u braon boji. Kako bi se dodatno doprinelo ženstvenosti, na jednom modelu je na rubu kućišta postavljeno čak sitnih 120 dijamanata (0,34ct).
  Na okruglom ciferu brušenom u stilu “sunčevih zraka” se naspram klasičnih satnih markera ističe marker za “12h” ispisan arapskim brojevima. Nasuprot njega, tj. na poziciji “6h” se nalazi prikaz datuma. Kvarcni mehanizam ETA Precidrive obezbeđuje prikaz tačnog vremena, a deklarisana vodootpornost ovih damskih satova iznosi 100m. Sva tri modela se isporučuju na kožnom kaišu koji je adekvatno uklopljen sa bojom brojčanika.

  Certina
  zma and Markoni BG like this.
  This article was originally published in forum thread: Certina DS Dream ženski satovi started by Shmizla View original post