• TAG Heuer Aquaracer Lady 300m satovi - Sportska elegancija za dame


    TAG Heuer je ove godine predstavio nekoliko novih damskih satova među kojima su svoje mesto zauzeli i TAG Heuer Aquaracer Lady 300m časovnici. U cilju obezbeđivanja sigurnije plovidbe i uživanja u boravku na vodi TAG je upotpunio svoju Aquaracer Lady kolekciju, prvi put predstavljenu pre oko 30 godina.



    Sa novim Aquaracer modelima obezbeđen je ronilački rotirajući prsten u jednom smeru i vodootpornost od 300m. Časovnici imaju kućište sportskog do elegantnog dizajna, prečnika 27mm, na kome krunica ima mogućnost ušrafljivanja. Izrađeno je od nerđajućeg čelika, a na njima je postavljena čelična narukvica.



    Cifer u crnoj (WAY1410.BA0920), srebrnoj (WAY1411.BA0920) ili sedefastoj (WAY1412.BA0920) boji je na raspolaganju svim damama zainteresovanim za ove modele, a na njima je prikaz datuma smešten na poziciji “3h”. Časovnike pokreće kvarcni mehanizam koji radi pomoću baterije. Frekvencija njihovog rada je 32.768 Hz što omogućava skoro perfektnu preciznost u radu.

    TAG Heuer
    This article was originally published in forum thread: TAG Heuer Aquaracer Lady 300m satovi - Sportska elegancija za dame started by Shmizla View original post