• Razbijte predrasude – Fossil Limited Edition Townsman sat

    Ukoliko želite da budete drugačiji i iznenadite ljude u svom okruženju, evo jednog zanimljivog sata… Kompanija Fossil je svakako poznata po svom specifičnom stilu koji gradi godinama. Moderno, ali ujedno i retro su karakteristike koje možemo pridodati njihovim proizvodima.


    “Ponesite sat sa neobičnim satnim markerima i budite drugačiji”, svakako može biti slogan za model sata - Fossil Limited Edition Townsman. Časovnik je kreiran u znak proslave Fossil-ovog 30-tog rođendana i izrađen je u limitiranoj seriji od 654 primeraka.


    U klasičnom okruglom kućištu prečnika 40mm i visine 12mm je smešten kvarcni mehanizam. Na poklopcu se može videti izgravirana oznaka za Fossil-ovu 30. godišnjicu postojanja i dodatni podaci o satu. Kućište sata je u zlatnoj boji, a isporučuje sa crnim proštepanim kožnim kaišem širine 20mm. Limitirani Fossil Limited Edition Townsman časovnik (ref. br. LE1024) dolazi u specijalnom pakovanju.



    Fossil
    This article was originally published in forum thread: Razbijte predrasude – Fossil Limited Edition Townsman sat started by Shmizla View original post