• Festina Chrono Bike satovi i biciklistička trka kroz Srbiju 2014



    Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju će se ove godine održati po 54. put uprkos poplavama koje su zadesile našu zemlju. Pomenuto nadmetanje u biciklizmu će biti održano u periodu od 19. do 21. juna 2014. godine, tj. skraćeno je sa ranijih sedam na tri dana. Takođe je skraćena i trasa ovogodišnje manifestacije na ukupnih 425km, a svečano otvaranje je zakazano u Požarevcu.


    S obzirom da su Festina satovi povezani sa trkom “Tour de France”, a takođe i sa biciklističkom trkom kroz Srbiju, predstavljamo vam nove modele iz Chrono Bike kolekcije satova za 2014. godinu.


    Ovogodišnju kolekciju čini ukupno šesnaest standardnih nelimitiranih modela i jedan koji se izrađuje u ograničenoj seriji. Kao i ranijih godina, velika paleta boja je korišćena u kolekciji, te se među novitetima mogu odabrati sportski satovi sa crvenom, plavom, narandžastom ili nekom drugom bojom brojčanika. Satove pokreće kvarcni mehanizam, a višeslojne cifere štiti mineralno staklo sa antirefleksnim premazom. Promer kućišta ovih sportskih satova iznosi 44mm, a širina narukvice je 27mm, koje su izrađene od nerđajućeg čelika ili u kombinaciji čelik i guma.


    Limitirani model sata nosi referentni broj F16776/1, izrađen je od nerđajućeg čelika i ima prečnik od 44mm. Sat je presvučen dodatnim IP i bakarnim zaštitnim premazom, a na njemu je postavljeno otporno safirno staklo.


    Festina
    Tour de Serbie
    This article was originally published in forum thread: Festina Chrono Bike satovi i biciklistička trka kroz Srbiju 2014 started by Shmizla View original post