• TechnoMarine satovi u znak Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu  U znak Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu, časovničarska kompanija iz Ženeve, TechnoMarine je pripremila zanimljive izvedbe satova. Ona po drugi put uspešno sarađuje sa brazilskim Pop-Art umetnikom, Romero Britto-m.
  Zvanični ambasador FIFA 2014 World Cup-a, Britto, je poznat po svojim morednim delima na kojima su korišćene jarke boje. U cilju obeležavanja ovogodišnje najveće fudbalske manifestacije i velike energije koja je prati kreirane su različite verzije TechnoMarine satova. Ovom prilikom reprezentacija Brazila, USA, Meksika, Argentine, Španije, Italije, Kolumbije i Nemačke imaju zasebnu izvedbu časovnika.  Pomenuti satovi mogu doprineti upačatljivom “brendiranju” navijača ili dobijanju dragog suvenira sa Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu. Na njima su kombinovene adekvatne boje prema bojama reprezentacija, a na silikonskim narukvicama se nalazi i oznaka države. Časovnik poseduje hronograf funkciju, prikaz datuma na “4h” i ima kvarcni mehanizam. U setu se pored zamenske narukvice nalazi i mala figurica fudbalskog igrača obučenog u adekvatne boje tima.


  ***
  Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 (službeni naziv: 2014 FIFA World Cup Brasil) će biti 20. svetsko fudbalsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu. Prvenstvo će se održati od 12. juna 2014. do 13. jula 2014. godine. Brazil će tom prilikom po drugi put biti domaćin svetskog prvenstva, nakon Svetskog prvenstva 1950. godine. On će pored Meksika, Italije, Francuske i Nemačke postati peta država koja je bila domaćin svetskog prvenstva dva puta.

  TechnoMarine
  karldzonson likes this.
  This article was originally published in forum thread: TechnoMarine satovi u znak Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu started by Shmizla View original post