• Patek Philippe Calatrava Moon Phase ženski satovi


    Patek Philippe je ove godine pripremio nekoliko modela namenjenih damama, odnosno kao što se od ovog proizvođača i može očekivati, predstavljeni su prefinjeni modeli visokog časovničarstva. Patek Philippe Calatrava Moon Phase (ref. br. 7121/1J-001) je novi model koji pripada ženskoj Complications kolekciji.



    Iz samog naziva se može zaključiti da časovnik poseduje komplikaciju – indikator mesečevih mena koja je smeštena na poziciji “6h”. U podbrojačniku za prikaz faza prirodnog zemljinog satelita se nalazi i mala sekundara. Sat je kompletno izrađen od žutog zlata i dodatno je ulepšan pomoću 66 dijamanata postavljenih na rubu kućišta. Na srebrno-belom ciferu su postavljeni arapski brojevi kao satni markeri, a koji su isto kao i kazaljke izrađeni od 18k zlata.



    U kućištu prečnika 33m se nalazi ručno navijani mehanizam oznake 215 PS LU. Ovaj kalibar ima 18 rubina, a ostvaruje rezervu snage od 39 do 44h. Vodootpornost prefinjenih Patek Philippe Calatrava Moon Phase ženskih satova je 30m.

    Patek Philippe
    This article was originally published in forum thread: Patek Philippe Calatrava Moon Phase ženski satovi started by Shmizla View original post