• Deep Blue Ocean Diver 500 satovi

    Mali nezavisni proizvođač ronilačkih satova, kompanija Deep Blue, predstavila je svoj novi model Ocean Diver 500. Novi sat dolazi u kućištu od 316l nerđajućeg čelika i prečnika je 45mm.



    Bezel je jednosmerni, ronilački, sa dodatnim safirnim umetkom i brojevima koji su premazani Super-LumiNova premazom. Staklo na satu je safirno sa antirefleksnim premazom, a vodootpornost je kao što se iz imena sata može zaključiti deklarisana na 500m. Sasvim dovoljno metara za zaron i uživanje u flori i fauni morskih dubina.



    Sat pokreće dobro poznati švajcarski ETA 2824 automatski mehanizam, koji ima 25 rubina, radi na 28.800 Bph (4 Hz) i ima rezervu snage od 38 časova.



    Poklopac je na ovom modelu naravno ušrafljujući, kao što i priliči jednom ronilačkom satu. Mehanizam se može videti kroz staklo poklopca koje je takođe safirno.



    Na brojčaniku se nalazi motiv talasa. Odlična asocijacija na more i morske dubine... Markeri kao i kazaljke su premazani BGW9 Super-LumiNova premazom, šta obezbeđuje da ovaj ronilački časovnik fenomenalno izgleda u tami.



    Ocean Diver 500 je dostupan u nekoliko različitih kombinacija boja i ljubitelji ovog modela mogu prema sopstvenoj preferenciji birati boju koja im najviše odgovara. Za jedan ovakav primerak je potrebno izdvojiti 999,oo $.



    Izvor
    - Deep Blue
    Dorada teksta by Shmizla
    umbra and sejtan like this.
    This article was originally published in forum thread: Deep Blue Ocean Diver 500 satovi started by RUS View original post