• Novi MIDO Commander Lady satovi

    Mido je ove godine svoju dobro poznatu kolekciju satova obogatio sa još dva nova modela. Mido Commander kolekcija ženskih satova koja i dalje postoji je lansirana 1959. godine, a na Baselworld-u 2014 su predstavljeni njeni noviteti.


    Model Mido Commander Lady Sunray Satinated ima kućište od nerđajućeg čelika sa dodatnim PVD slojem u boji roze zlata. Boja njegovog brojčanika je srebrna, a koji vizuelno daje efekat sjaja sunčevih zraka. Drugi ovogodišnji časovnik iz ove kolekcije, Commander Lady Mother of Pearl, ima takođe kućište od nerđajućeg čelika, ali bez dodatnog tretiranja. Na ovom modelu je postavljen cifer od sedefa. Oba noviteta dolaze sa finim crnim kožnim kaišem.


    Ovogodišnji noviteti iz MIDO Commander kolekcije su izuzetno čitljivi i oni pored prikaza vremena imaju indikator za dan i datum na poziciji “3h”. Prečnik njihovog kućišta iznosi 33mm, a deklarisana vodootpornost je 50m. Ove dopadljive ženske modele pokreće automatski mehanizam ETA 2836-2 koji na sebi ima Ženevske šare i MIDO logo. Frekvencija njegovog rada iznosi 28,800 v/h i u sebi ima ugrađeno 25 rubina.


    Pored predstavljenih detalja možemo navesti da će ovi satovi biti dostupni i sa PVD tretmanom u boji žutog zlata. Dodatni izbor za sve one dame kojima prija baš ta boja ovog plemenitog metala. Pored toga, može se odabrati i narukvica od nerđajućeg čelika ili narukvica na kojoj je kombinovana nijansa čelika i roze zlata.

    Mido
    This article was originally published in forum thread: Novi MIDO Commander Lady satovi started by Shmizla View original post