• Steinhart Triton Military Bronze satovi



    Maslinasto zelena boja u kombinaciji sa mat crnom i bronzanom je mix koji nam na novom modelu dolazi od Steinharta. Novi ronilački sat koji nosi referentni broj T0224 je svakako specifičan zbog upotrebe materijala (bronze) koji će vremenom patinirati i vizuelno učiniti sat drugačijim. Svima koji vole očigledan uticaj vremena na časovnike, a pritom su ljubitelji vode, ovaj model može biti zanimljiv odabir.


    Steinhart Triton Military Bronze satovi kombinuju kontrastne boje koje svakako mame pogled. Kućište je izrađeno od bronze u prečniku od 45mm i visini 14,5mm. Na njemu je postavljena mat crna korona presvučena DLC slojem i koja je može okretati samo u jednom smeru. Pri okretanju punog kruga ona načini 120 klikova, a na nultoj poziciji je poztavljen marker premazan Super-LumiNova farbom.


    Ušrafljujuća krunica je takođe presvučena crnim DLC premazom, te se odlično uklapa sa koronom. Na satu je postavljeno safirno staklo sa antirefleksnim premazom, a vodootpornost ovog divera je 300m.


    Vojna tj. maslinasto zelena je najdominantnija boja na ovom modelu. Zastupljena je na brojčaniku i gumenoj narikvici. Mat zelena ističe krupne satne markere kao i kazaljke za sate i minuta, a najviše zlatnu sekundaru. Gumena narukvica ima na sebi postavljenu leptir kopču od bronze.


    Sa zadnje strane se kroz providan poklopac može videti automatski mehanizam, Soprod A10 sa 25 rubina. Na njemu je postavljen pozlaćeni prilagođeni Steinhart rotor. Možemo napomenuti da Soprod A10 mehanizam ima mogućnost zaustavljanja sekundare pri podešavanju vremena na satu.


    Vojno-urbani Steinhart Triton Military Bronze satovi su dostupni po ceni od 690,oo EUR i sa garancijom proizvođača od dve godine.

    Steinhart
    karldzonson likes this.
    This article was originally published in forum thread: Steinhart Triton Military Bronze satovi started by Shmizla View original post