• Christiano Ronaldo – novi TAG Heuer brend ambasador

    Danas je osvanula nova vest od strane poznate časovničarske kompanije TAG Heuer. U “porodicu” njihovih brend ambasadora se pridružio još jedan član. Reč je o jednom od najboljih fudbalera današnjice – Christiano Ronaldo-u.


    Ronaldo je rođen u Madeiri 1985. godine. Njegovo “puno” ime je Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, mada se u javnosti koristi skraćeno Cristiano Ronaldo, odnosno CR7. On je kao fudbaler prvobitno igrao profesionalno u svojoj zemlji nakon čega prelazi u Manchester United 2003. godine. U ovom timu je dao više od 100 golova za 6 godina igranja, što ga kasnije čini i najplaćenijim fudbalskim igračem ikada. Godine 2009. Ronaldo počinje da igra za Real Madrid, a sa sadašnjim potpisanim ugovorom, on predstavlja najplaćenijeg igrača današnjice. Ovo je samo nekolicina podataka koji se mogu navesti o ovom fudbaleru, mada ih svakako ima još.


    TAG Heuer je ovim potezom pridružio novog ambasadora među ostale svoje promotere i dobro poznate javne ličnosti današnjice. Ronaldo će u narednom periodu promovisati ovaj brend čija istorija doseže i do 150 godina unazad. On će TAG Heuer satove nositi kao i Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio, Maria Sharapova, Jenson Button, Sébastien Ogier.

    TAG Heuer
    This article was originally published in forum thread: Christiano Ronaldo – novi Tag Heuer brend ambasador started by Shmizla View original post