• Obris Morgan Pradata satovi


    Mali proizvođač satova tzv. "mikro brend" Obris Morgan je počeo pretprodaju svog novog modela Pradata, koji će se na tržištu naći sredinom juna meseca ove godine.



    Sat dolazi u kućištu od 316l nerđajućeg čelika, poseduje ronilački jednosmerni bezel sa 120 klikova, kao i ušrafljujuću krunicu i kućište.



    Staklo na satu je safirno, 3,5mm debelo, sa nametim antireflesknim premazom sa unutrašnje strane. Ovaj model poseduje automatski helijumsi ventil i ima deklarisanu vodootpornost od 300m.



    Srce ovog modela čini automatski Miyota 9015 mehanizam, koji radi na 28.800 Bph i ima 24 rubina, kao i mogućnost hakovanja (zaustavljanja sekudare) i ručnog navijanja.



    Kazaljke, kao i markeri su premazani Superluminova C1/C3 premazom (u zavisnosti od verzije). Kućište je prečnika 44mm, a visine 12mm. Razmak između lugova je 22mm.



    Sat dolazi na čeličnoj narukvici od punog čelika, debljine 4,2mm. Težina sata zajedno sa čeličnom narukvicom (kada je pune dužine) iznosi 236g.



    Satovi se isporučuju sa rezervnim iglicama i šrafovima, kao i sa dodatnim zulu kaišem. Cena se kreće u rasponu od 279,oo USD do 299,oo USD, u zavisnosti od verzije. U cenu ulazi besplatno slanje FedEx službom u bilo koju zemlju širom sveta.

    Izvor

    Dorada teksta by Shmizla
    karldzonson and sejtan like this.
    This article was originally published in forum thread: Obris Morgan Pradata satovi started by RUS View original post