• Davosa Glam Vanguard satovi


    Elegantni satovi su uvek predmeti koji plene lepotom. Davosa je za ovu godinu pripremio prefinjene ženske satove u više verzija. Paleta divnih boja ovih satova će svakako zadobiti vašu naklonost, a cirkoni će svakako zablistati na svetlim brojčanicima.



    Novi DAVOSA Glam Vanguard satovi se izrađuju od nerđajućeg čelika ili sa PVD premazom u boji žutog sata. Na kušištu prečnika 40mm i visine 9mm je postavljeno safirno staklo koje sa sigurnošću čuva cifer srebrne boje. Na brojčaniku je smešteno 12 cirkona koji imaju funkciju satnih markera.


    Mehanički automatski mehanizam, ETA 2892-2 je zadužena za prikaz vremena na satu, a dodatno je zaštićena ušrafljujućim poklopcem. Satovi su dostupni na kaiševima u više boja izrađenih od kože ili satena.


    Sve kupce ovog sata će iznenaditi prefinjena poklon kutija u kojoj su smeštena tri dodatna kaiša i alat za zamenu istih. Preporučena maloprodajna cena sata od nerđajućeg čelika je 798,oo EUR, a sat sa zlatnim PVD premazom košta 849,oo EUR.

    Davosa
    This article was originally published in forum thread: Davosa Glam Vanguard satovi started by Shmizla View original post