• Wenger Commando Reloaded 2014 satovi

    Brend satova Wenger, koji je u vlasništvu Victorinox-a, je za ovu godinu pripremio nove modele iz Commando kolekcije. Iako je Wenger veoma poznat po švajcarskim nožićima, može se slobodno istaći i svojim časovnicima odnosno kolekcijama namenjenim damama i gospodi.


    Ovom prilikom u fokus stavljamo nove Commando modele sa “velikim” brojčanicima. Navodimo reč velikim, jer promer kućišta od 43mm i nije toliko ogroman, a vizuelno ipak izgleda dosta veliki. Tanak rub 316L čeličnog kućišta doprinosi tome i sa sigurnošću nosi safirno staklo. Širina lugova ka kožnom kaišu je 22m, a visina kućišta iznosi 11mm. Ovi satovi imaju vodootpornost od 100m.


    Wenger Commando Reloaded satovi imaju kvarcni mehanizam sa prikazom sati, minuta, sekundi. Pored toga, tu je i prikaz datuma na “4h” i hronograf funkcija. Specifično dizajnersko rešenje se odnosi na hrono tastere koji su različiti. Gornji taster je pravougaonog oblika i ima ugravirane naznake za Start-Stop, dok je donji pušer namenjen za Reset okruglog oblika.

    Satovi su dostupni u više verzija odnosno boja. Na slikama su prikazani modeli sa mat crnim i vatreno crvenim brojčanikom. Navedeni modeli se isporučuju na crnom kožnom kaišu sa belim tj. crvenim štepom. Pored njih, dostupne su i izvedbe sa ciferom u metalik čokoladnoj boji i sa braon kaišem, a zatim tu je i metalik plava sa svetlo braon kožnim kaišem i štepom u tamno braon boji. U ponudi se nalazi upačatljiv brojčanik komplatno premazan Superluminova farbom ukombinovan sa svetlo braon kaišem. Za navedene verzije satova je preporučena maloprodajna cena od 395,oo CHF.

    Wenger
    This article was originally published in forum thread: Wenger Commando Reloaded 2014 satovi started by Shmizla View original post