• Certina DS Eagle 2014 satovi


    Inspirisan ekstremnim sportovima švajcarska Certina za 2014. godinu predstavlja novi DS model. U pitanju je DS Eagle sat, upečatljiv i atraktivan! Časovnik oštrih linija, upečatljivog kućišta u boji roze zlata, svakako ne ostaje neprimećen. Linija koja prati oblik kućišta se proteže dalje i nastavlja ka gumenom kaišu. Detalj koji preseca ovaj prelaz i učvršćuje njihov spoje su šrafovi na lugovima.


    Nove Certina DS Eagle 2014 satove pokreće kvarcni mehanizam ETA F07.411 Precidrive i obezbeđuje im prikaz sati, minuta, sekundi i datum. Kućište sata, prečnika 44m, je izrađeno od čelika sa dodatnim ružičastim i crnim PVD premazom. Korona je presvučena gumom na kojoj je ispisana 60-minutna skala. Ispod safirnog stakla se na crnom ciferu nalaze upečatljivi satni markeri premazani luminescentnom farbom. Prikaz datuma je zauzeo poziciju na “6h”, a na satu se uočavaju diskretni detalji u crvenoj boji na sekundari i krunici. Ušrafljujući poklopac kućišta sa motivom kornjače doprinosi vodootpornosti od 200m. Ovaj sportski sat se isporučuje na narukvici izrađenoj od crne gume.

    Certina
    This article was originally published in forum thread: Certina DS Eagle 2014 satovi started by Shmizla View original post