• Novo partnerstvo - Maurice Lacroix & FC Barcelona


    Švajcarski brend satova, Maurice Lacroix je ponosno objavio vest povodom potpisivanja trogodišnjeg partnerstva sa FC Barcelona. Kao “FC Barcelona Official Watch Partner” Maurice Lacroix je zamenio kompaniju Seiko koja je ranijih godina bila u saradnji sa ovim fudbalskim klubom. Novim poslovnim korakom ovaj švajcarski proizvođač će svakako imati direktan kontakt sa mnoštvom fanova FC Barcelona, što svakako ide u korist dobijanju novih ljubitelja njihovih satova.


    Maurice Lacroix će biti u prilici da ljubiteljima fudbalskog kluba iz Barselone ponudi pristupačne časovnike. Ujedno, će ekskluzivni modeli biti dostupni svima onima koji za sebe traže nešto skuplje satove. Na najvećem evropskom stadijumu će Maurice Lacroix komunicirati sa posetiocima putem LCD ekrana i ogromnih pokazivača vremena. U VIP delu stadiona će se takođe naći obeležja i promotivni detalji ove časovničarske kompanije.



    Maurice Lacroix | FC Barcelona
    This article was originally published in forum thread: Novo partnerstvo - Maurice Lacroix & FC Barcelona started by Shmizla View original post