• Tissot T-Race Touch Aluminium satovi

  Čuveni model kompanije Tissot će ove godine na Baselworld sajmu biti predstavljen u novom ruhu. Naime, časovnik Tissot T-Race Touch ovog puta dolazi u aluminijumskom kućištu. Više detalja o jednom od noviteta koje je Tissot pripremio za ovu godinu, saznajte u narednim redovima.


  Dobro poznati sportski model sa analogno-digitalnim displejem je dostupan u kućištu od aliminijuma obojenog različitim bojama. Stoga, ljubitelji časovnika sada mogu birati između plave, zelene, crne ili narandžaste boje. Novi model je dopuna kolekcije satova predstavljene na prošlogodišnjem sajmu u Bazelu.


  Novitet je pretrpeo blage izmene na plastičnim delovima kućišta, koji su sada zadobili više reljefastu površinu i blago uvećane natpise na unutrašnjem bezelu. Kako bi poboljšali čitljivost vremena pri slaboj osvetljenosti kazaljke na satu su premazale luminescentnim premazom bele boje, čime se dobija potpuni kontrast naspram crnog brojčanika. Sat takođe poseduje i LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem.


  Švajcarski kvarcni mehanizam je zadužen za tačan prikaz vremena na satu, a on poseduje funkcionalnosti poput prikaza sati, minuta, sekundara, večiti kalendar, hronograf, odbrojavanje, GMT, dva alrma, kompas, kalkulator i logbook. Mnoštvom funkcionalnosti sata se upravlja pomoću tastera sa desne strane kućišta ili putem delova na safirnom staklu koji su osetljivi na dodir.

  Prečnik kućišta ovog atraktivnog modela je 42mm, a njegova vodootpornost iznosi 100m. Satovi su inspirisani moto sportovima, stoga odišu atraktivnim sportskim stilom i isporučuju se na narukvicama od gume.

  TISSOT
  This article was originally published in forum thread: Tissot T-Race Touch Aluminium satovi started by Shmizla View original post