• Russell Westbrook - novi Zenith brend ambasador

    Pre samo nekoliko dana je kompanija Zenith predstavila svog novog brend ambasadora. U narednom periodu će novi predstavnik ovih švajcarskih satova biti mladi košarkaš Russell Westbrook. Zenith je odabrao igrača iz Oklahoma City-ja zbog svojih osobina poput težnji ka savtšenstvu, veštoj tehnici igranja košarke i inovativnog stila.

    U svom izlaganju Russell Westbrook je istakao: “Kao profesionalni košarkaš konstantno stremim nečenu boljem i dostizanju nečeg višeg u svojoj karijeri. Čini mi se da ja i Zenith imamo nešto zajedničko. Uzbuđen sam i počastvovan što sam deo brenda koji ima tako bogatu istoriju i nenadmašnu kreativnost. U mnogo čemu se ideali brenda i moja težnja preklapaju čineći ovo sjajno partnerstvo”.


    Povodom promovisanja novog ambasadora je Jean-Frederic Dufour, CEO kompanije Zenith, izneo: “Od svog osnivanja je naša kompanija podržavala veštine i talenat kod ljudi. Russell je pravi talenat u onome čime se bavi i veoma nam je drago što sa njim delimo našu filozofiju inovativnosti, keratinovnosti i neustrašivost na čelu svake aktivnosti. Rassellov stil kao NBA igrača ga je načinio ikonom, kako na terenu, tako i van njega. Veoma mi je drago što ga mogu nazvati prijateljem našeg brenda".

    Zenith
    This article was originally published in forum thread: Russell Westbrook - novi Zenith brend ambasador started by Shmizla View original post