• Portal Svet Satova proslavlja 6-ti rođendan!




    Na današnji dan pre tačno 6 godina, portal Svet Satova je postao otvoren za svoje korisnike. Ideja o domaćem sajtu o satovima i njena realizacija je potekla od strane jednog čoveka, a koja se i danas nastavlja… Sadržaj na portalu je bio spreman za konzumiranje 25. februara 2008. godine, a broj članova foruma i onih koji su ga pratili se iz dana u dan povećavao. Danas, i nakon 2190 dana, smo u prilici da posetiocima ponudimo sadržaj koji se usko bavi satovima. Jedna niša, jedna zajednička tema interesovanja je do sada okupila 9166 registrovanih članova. Od osnivanja pa do sada portal Svet Satova ima 30 miliona ukupno pregledanih stranica! Ukupan broj poseta našeg portala je 3.500.000, a ukupno vreme provedeno na njemu je čak 22 godine! Neverovatne brojke za portal o satovima na srpskom jeziku!



    Sve ove brojke i podaci, sam sadržaj, atmosfera i celokupni utisak ne bi bio isti bez pravih ljubitelja satova i samog sveta satova. Veliki broj ljudi je svojim zalaganjem doprineo tome, da postanemo i budemo ono što danas jesmo. Prevashodno bismo se zahvalili svim svojim članovima koji nas posećuju i prate, svim našim saradnicima i moderatorima. Ovom prilikom ističemo člana i moderatora foruma RUS koji se ističe po svom doprinosu i samom broju napisanih poruka. Hvala još jednom svima koji ste sve ovo vreme sa nama i uz nas, i koji ste doprineli da budemo ono što jesmo – ponosni na ime koje nosimo SVET SATOVA.

    Kao najuticajniji regionalni internet portal o satovima, sa velikim zadovoljstvom najavljujemo novine koje će u skorije vreme ugledati svetlost dana. Kao i od samog početka dosta polažemo na unapređenja sajta, poboljšanje samog kvaliteta sadržaja i uslova korišćenja za naše posetioce. Nadamo se da ćemo zajedno proslaviti, kako ovaj, tako i naredne rođendane. Ostanite i dalje ulogovani na adresi www.svetsatova.com!


    Veliki pozdrav sima i srećan nam rođendan!

    Administratori portala Svet Satova
    This article was originally published in forum thread: Svet Satova slavi rodjendan! started by Vladan Stevanovic View original post