• Nove boje Christopher Ward C60 Trident satova

    Za ovu godinu je Christopher Ward pripremio dve nove verzije svojih C60 Trident satova. Ovoga puta su obojeni u dve upečatljive i međusobno kontrastne boje – crvenu i zelenu. Ovaj model sata je inspirisan Rolex 1954 GMT Master-om, satom sa izvanrednim dizajnom.


    Crvena boja satova asocira na crvenu trkačku boju, na italijanski Ferrari i Alfa Romeo automobile. S druge strane, zelena C60 verzija podseća na britansku racing zelenu i čuvene Rolex satove u zelenoj boji. Svakako obe izvedbe ostvaruju "WOW" efekat i kod vlasnika sata, a i kod posmatrača sa strane.




    Novi Christopher Ward C60 Trident satovi se izrađuju od nerđajućeg čelika u prečniku od 42mm i visini 12,6mm. Satove pokreće švajcarski automatski mehanizam ETA 2824-2 / Selita SW200-1 sa rezervom snage od 38h. Safirno staklo debljine 4mm je postavljeno na satovima, a ono na sebi ima antirefleksni premaz. Unidirekcioni rotirajući prsten je u istoj boji kao i brojčanik sata. Satovi se isporučuju na metalnoj ili narukvici od crnog kaučuka. Cena za časovnik sa metalnom narukvicom iznosi 700,oo USD, a za verziju sa narukvicom od kaučuka je nešto niža i staje 620,oo USD.

    Izvor: Christopher Ward
    pavlaka likes this.
    This article was originally published in forum thread: Nove boje Christopher Ward C60 Trident satova started by Shmizla View original post