• Emir Kusturica nagrađen Jaeger Le-Coultre satom

  Proizvođač satova Jaeger Le-Coultre ima jedinstvene veze sa sedmom umetnošću i ponosno sarađuje sa Académie André Delvaux i Magritte Awards koji svake godine slave bogatstvo belgijskih bioskopa.


  Ove godine je 1. februara u Briselu održana ceremonija dodele nagrada Magritte Awards gde su darivani talentovani ljudi iz sveta sedme umetnosti, a koji su se istakli tokom protekle godine.

  Nagrađeni su Benoit Poelvoorde za najboljeg glumca u filmu “A place on earth”, zatim Pauline Etienne je dobila nagradu za najbolju glumicu u delu “The Nun”, a režiser Emir Kusturica za izuzetan doprinos svetu filma.

  Kao uspomenu na ovaj jedinstveni trenutak Emir kusturica je dobio personalizovani JLC Atmos sat, dok su nagrađeni glumci dobili Jaeger-LeCoultre sat personalizovan u bojama Magritte Awards-a.  Jaeger-LeCoultre i Académie André Delvaux su posvećeni podršci i promociji belgijskog filma. Académie André Delvaux je organizacija koja je osnovana 2010. godine sa ciljem da doprinese razvoju i promociji Belgijskog filma i kinematografije. Ova akademija je zadužena za godišnje održavanje Magritte Awards-a.

  Izvor: Jaeger Le-Coultre
  karldzonson likes this.
  This article was originally published in forum thread: Emir Kusturica nagrađen Jaeger Le-Coultre satom started by Shmizla View original post