• Jaeger-LeCoultre Secret Rendez-Vous satovi za Dan zaljubljenih 2014

  Novi klasični i sofisticirani model sata je kompanija Jaeger-LeCoultre pripremila specijalno za Dan zaljubljenih. Jedan od predloga za poklon damama dolazi iz njihove manufakture, a koji je kao i obično obojen bojom ljubavi.


  Novi crveni JLC je jedan od modela iz Rendez-Vous kolekcije. Novi šarmatni časovnik se izrađuje u ograničenoj seriji i dostupan je u Jaeger-LeCoultre buticima neposredno pre 14. februara 2014. godine.


  The secret Rendez-Vous. PS. I Love You.


  Naziv sata, Secret Rendez-Vous, je nastalo na osnovu narukvice sata koja u sebi ima tajni džepčić u koga se može uvući mala poruka. Ukoliko dragoj osobi želite da ostavite poruku na originalnom i skrovitom mestu, ovaj model može biti zanimljivo rešenje.


  Novitet iz ponude Jaeger-LeCoultre-a dolazi sa automatskim mehanizmom koji pored standardnog prikaza sati i minuta ima prikaz sekundi i indikator reserve snage smešten na “6h”. Prelepo kućište sata je dodatno dekorisano dijamantima, te se na taj način doprinosi i lepoti satnog brojčanika. Sedefasti cifer na sebi ima guilloche gravuru i krupne arapske brojeve kao satne markere. Kazaljke su u plavoj boji, dok je krunica ulepšana crveni kabošonom. Ovaj damski časovnik je dostupan na kožnom kaišu crvene boje.

  Izvor: Jaeger-LeCoultre
  This article was originally published in forum thread: Jaeger-LeCoultre Secret Rendez-Vous satovi za Dan zaljubljenih 2014 started by Shmizla View original post