• Magrette Moana Pacific Professional G14

  Novozelandski proizvođač satova, Magrette, predstavio je nedavno novu kolekciju Moana Pacific Professional modela, od kojih je jedan od najzanimljivijih model G14.


  Moana Pacific Professional G14 dolazi u čeličnom kućištu prečnika 44mm, koje na sebi ima kombinaciju brušenih i poliranih delova.


  Brojčanik je sive boje, a kazaljke i markeri su premazani C3 Super-LumiNova premazom. Staklo je zakrivljeno safirno, a bezel je crni, keramički.


  Krunica i poklopac su ušrafljujući, a na satu se nalazi i automatski helijumski ventil. Bezel je ronilački jednosmerni, a deklarisana vodootpornost časovnika iznosi 500m.  Ovaj model pokreće japanski Miyota 9015 mehanizam, koji radi na 28.800 Bph, ima 24 rubina i rezervu snage od 42 časa.


  Sat dolazi na ronilačkoj gumenoj narukvici sa preklapajućpm potpisanom kopčom. Izrađuje se u limitiranoj seriji od 500 primeraka, i isporučuje se u putnoj futroli. Za ovaj model je potrebno izdvojiti 545,oo USD.


  Izvor
  -
  Magrette
  karldzonson and DrAgod like this.
  This article was originally published in forum thread: Magrette Moana Pacific Professional G14 started by RUS View original post