• Omega satovi & Zimske olimpijske igre 2014

    Omega će biti zvanični merilac vremena na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. Ove godine se po prvi put organizuju zimske olimpijske igre u Rusiji. Grad domaćim je Soči (Sochi) gde će igre trajati od 07. – 28. februara, a održaće se ukupno 28 takmičenja u 15 sportova.


    Švajcarski proizvođač satova, Omega, će i ovom prilikom biti zvanični merilac vremena na olimpijskim igrama. U tu čast su kreirana tri nova modela satova. Jedan od njih je pre svega elegantan časovnik, dok su druga dva nešto univerzalnijeg stila. Od ukupno tri modela, dva su namenjena muškarcima, a jedan ženama.

    Podsećemo se na gore navedene modele satova i njihovo predstavljenje na našem portalu...


    Sat OMEGA Sochi Petrograd Tonneau je urađen u art deko stilu. Izrađen je u limitiranoj seriji od 100 primeraka sa kućištem od žutog zlata. Više detalje o ovom modelu saznajte klikom na sledeći LINK.


    OMEGA Seamaster Planet Ocean "Sochi 2014" Limited Edition satovi su kreirani za dame i gospodu. Reč je o dva modela koji su izrađeni u simboličnom broju od 2.014 primeraka. Brojka ima veze sa godinom održavanja Zimskih olimpijskih igara. Satovi pripadaju Seamaster Planet Ocean liniji satova, od kojih jedan odiše crnom, a drugi belom bojom.



    Više detalja o ovim modelima saznajte na sledećem LINK-u.
    83stojan and metalika like this.