• Novak Đoković novi Seiko ambasador

  Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, je postano novi ambasador brenda Seiko. Novo trogodišnje partnerstvo je proglašeno tokom Australian Tennis Open-a kada je Shinji Hattori, predsednik kompanije Seiko, posetio Melburn u težnji da prisustvuje predstavljanju novog ambasadora. Tom prilikom je Novak od gospodina Hatori dobio novi Seiko Astron GPS Solar sat.  Japanci su kreirali seriju satova koje će Novak nositi tokom ove godine, a odabir modela će zavisiti od prilike u kojoj će se nalaziti. Veliki japanski proizvođač satova će tokom trogodišnje saradnje pružati i značajnu finansijsku podršku aktivnostima Fondacije Novak Đoković, kao i pomoć u njenom promovisanju širom sveta. U tom cilju je kreirana specijalna kolekciju satova koja će se prodavati po pristupačnim cenama u okviru Seikovog brenda Lorus. Ovi satovi će potencijalnim kupcima biti dostupni u specijalnim prodavnicama širom sveta počevši od juna meseca ove godine.


  U Seiko saopštenju povodom novog partnerstva je navedeno:
  - Radujemo se što se Novak odlučio za partnerstvo sa kompanijom Seikom. Biće nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa njim u naredne tri godine. Divimo se Novaku kao igraču, ali ga poštujemo i kao osobu koja ima bogat spektar interesovanja i veoma raznovrstan način života.
  - Mi ne možemo pomoći Novaku da pobeđuje, ali mu možemo pomoći da upravlja vremenom u svakom aspektu svog života. Na terenu će nositi Sportura sat iz naše hronograf kolekcije. Tokom večeri će nositi “Premier Kinetic Perpetual” sat. A kada je daleko od tenisa i uživa u strastima avanturističkih sportova, smo za njega pripremili “Divers sat”. I za kraj, najvažnije za nas i Novaka, tokom putovanja će nositi “Seiko Astron GPS” solarni sat koji koristi GPS mrežu i sunčevu energiju da se automatski prilagodi vremenskoj zoni u kojoj se nalazi.
  - U Novaku vidimo nekoga ko deli sve naše težnje - da bude najbolji i da bude neko ko je odlučan da održi svoj status lidera. Kao i Seiko, i Novak želi da sve dovede do perfekcije i bude korak ispred svih.


  Izvor: Seiko
  This article was originally published in forum thread: Ambasadori brendova satova started by Zenith View original post