• Swatch Red Knit – zimski motivi na satovima

    Motivi sa toplih zimskih džempera su sada smešteni na zglob vaše ruke. Hmmm, zvuči zanimljivo?! Zahvaljujući novim dizajnerskim rešenjima kompanije Swatch, novi modeli satova sada dolaze u znaku zimskih trenutaka.


    Ovo limitirano izdanje časovnika je izrađeno u broju od 14,999 komada. Sat referentnog broja SUOZ172S, karakteriše dominantno crvena boja prošarana belim i zlatnim šarama. Na crvenom brojčaniku je najveću površinu zauzeo irvas zlatne boje, što je i simbolično, jer pripada Season Special 2013 XMas kolekciji. Novi model ima vodootpornost od 30m, njegovo kućište je standardno izrađeno od plastike, a narukvica od tekstila/eko kože.


    Sat se isporučuje u specijalnom pakovanju, ukrašenom mašnom koja ima isti dezen kao i sam sat. Pored časovnika, kupac dobija i bočicu za svoje omiljeno piće, a koja je ušuškana u vunenu vrećicu. Na taj način se toplota piće može dugo udržati u hladnim zimskim danima.



    Izvor: Swatch
    karldzonson likes this.
    This article was originally published in forum thread: Swatch Red Knit – zimski motivi na satovima started by Shmizla View original post