• Novi brendovi satova u Poklon Dućanu

    Domaća maloprodajna mreža, Poklon Dućan, posluje sa težnjom da svojim kupcima pruži što bolji izbor, što kvalitetnijih brendova satova i nakita. U tom cilju je proširen asortiman satova koji se mogu pronaći u njihovim radnjama. Tačnije, u radnjama Poklon Dućana se od nedavno mogu pronaći modeli satova švajcarskih brendova Victorinox Swiss Army i Luminox, odnosno britanskog fashion brenda Karen Millen.


    Victorinox Swiss Army je dobro poznati švajcarski brend nastao 1884. godine. Na svetskom i domaćem tržištu su izuzetno poznati po svojim nožićima, ali i po drugim visoko kvalitetnim proizvodima, među kojima se ubrajaju i satovi. U svoje satove kompanija ugrađuje kvalitetne mehanizme, za izradu kućišta koristi 316L nerđajući čelik i na veliki broj modela postavlja safirno staklo. Victorinox Swiss Army izrađuje satove namenjene i ženama i muškarcima.


    Luminox je švajcarski brend satova koji se najčešće karakteriše pridevima: odlična iluminacija i izdržljivost satova. Ovi robusni satovi takođe odišu military izgledom i pre svega su namenjeni jačem polu. Brend je nastao 1989. godine udruživanjem Barry Cohen-a, veterana časovničarske industrije, i Richard-a Timbo-a. Danas Luminox proizvodi satova namenjene za korišćenje na kopnu, u vodi ili u vazduhu. Na modelima ovog brenda se koristi tritijum radi obezbeđivanja odlične iluminacije u tami.


    Karen Millen je britanska kompanija osnovana 1981. godine. Karen Millen je udružila svoje snage sa Kevin Stanford-om sa težnjim da proizvedu što kvalitetniju garderobu (na samom početku majice od belog platna). Nakon nešto više od 30 godina, kompanija je narasla i postala dobro poznati modni brend koji u svojoj ponudi ima visoko kvalitetnu garderobu namenjenu damama, zatim obuću i aksesoare. Među njima se, u širokom asortimanu, nalaze i ženski satovi, modernog do klasičnog dizajna.

    Nove modele Victorinox Swiss Army, Luminox i Karen Millen satove možete pogledati u maloprodajnim objektima Poklon Dućana. U cilju upućivanja u osnovne podatke o pojedinim modelima časovnika posetite njihovu internet stranicu ili vama najbližu Poklon Dućan radnju.

    Izvor: Poklon Dućan
    This article was originally published in forum thread: Novi brendovi satova u Poklon Dućanu started by Shmizla View original post