• Kelly Clarkson novi Citizen brend ambasador

    Citizen, dobro poznati japanski proizvođač satova, je početkom decembra meseca 2013. godine predstavio svog novog ambasadora. Američka pevečica, Kelly Clarkson, se pridružila grupi Citizen brend ambasadora pored Eli Manning-a, Matt Kenseth-a, Victorie (Vika) Azarenka.

    Kelly će se s početka proleća 2014. godine pojaviti na promo Citizen materijalima, kako na TV i on-line medijima, tako u štampanim. S obzirom da će ona u tom periodu biti u pozamašnim mesecima trudnoće, pripreme i fotografisanje pomenutih kampanja će se obaviti pre toga.


    U obrazloženju zbog čega je Kelly izabrana sa novog brend ambasadora, predsednik Citizen kompanije navodi: “Osećamo da se Kelly idealno uklapa sa našim brendom. Veoma cenimo kako ona gradi svoj talenat, stil i muzičku karijeru.” Prilikom promovisanja u novog ambasadora Kelly je istakla: “Stil i izvedba su deo moje svakodnevice, stoga smatram da mi Citizen satovi savršeno pristaju. Veoma sam počastvovana što sam se pridružila porodici Citizen brend ambasadora, takođe, jedva čekam da nosim nove satove i svojim doprinosom pomognem brendu.”

    LINK: Citizen / Kelly Clarkson
    This article was originally published in forum thread: Ambasadori brendova satova started by Zenith View original post