• Predstojeći SIHH 2014

    The Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) će 2014. godine biti odžan po 24. put za redom. Sledeće godine je planirano da se, u Ženevi, ljubitelji satova okupe u periodu od 20. do 24. januara. Radno vreme izložbe će biti svakog dana od 8:30h do 19h, osim četvtka, 23. januara, kada će se izložba završiti nešto ranije, u 18:30h.


    Ova ekskluzivna izložba, priređena za odabrane posetioce, predstavlja početak promocije novih satova za tu godinu. Kompanije pripadnice visokog časovničarstva prezentuju svoje inovacije uz iskustvo iz ranijih godina. Prezentovaće se novi satovi i nova dostignuća u časovničarstvu.

    Nedaleko od Ženevskog aerodroma, u rezidenciji Palexpo, će se i naredne godine odžati SIHH 2014. Ukupno 12.500 posetilaca će biti u prilici da razgleda, stiče utiske iz prve ruke i razgovara o satovima izloženim na ukupnom prostoru od 30.000m2. Pored njih, sa strane izlagača biće prisutno 1.500 radnika, a planiran broj novinara iznosi 1.200.

    Spisak izlagača:
    A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartie, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Ralph Lauren, Richard Mille, Roger, Dubuis, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels.

    Izvor: SIHH
    This article was originally published in forum thread: Sihh 2014 started by Shmizla View original post