• Perrelet Diamond Flower Gold satovi


  Perrelet je ove godine među svojim novitetima predstavio i nove verzije dobro poznatog ženskog sata Flower. Ovog puta je izmenjen materijal izrade kućišta čime je dobijen potpuno drugačiji vizuelni efekat samog sata. Ovom prilikom se posvećujemo novitetima koje nam Perrelet predstavlja, a koji su namenjeni osobama nežnijeg pola.


  Plameniti materijal, 18 ct ružičasto zlato, je korišćeno za izradu kućišta prečnika 36,50mm. Na ciferu su postavljeni dijamanti u ukupnom broju od 24 komada šta iznosi 0,06ct. Pored brilijanata, pažnju privlači i dupli rotor u obliku latica cveta izrađenih od roze zlata. Rimski brojevi su korišćeni kao satni markeri na pozicijama “12, 3, 6 i 9h”.


  Boja brojčanika je ukombinovana sa bojom narukvice odnosno kaiša, čime se damama daje mogućnost da biraju između bele, braon ili crne. Ove atraktivne časovnike pokreće automatski mehanizam oznake P-181 koji ima autonomiju rada od 42h. Deklarisana vodootpornost satova iznosi 50m, a takođe treba istaći i detalj da je krunica dekotisana plavim kabošonom.


  Referentni brojevi izvedbi Perrelet Diamond Flower Gold satova:
  A3032/A – Beli cifer, bela narukvica od kaučuka
  A3032/B – Crni cifer, crna narukvica od kaučuka
  A3032/C – Braon cifer, braon narukvica od kaučuka
  A3032/1 – Beli cifer, beli kožni kaiš
  A3032/2 – Crni cifer, crni kožni kaiš
  A3032/3 – Braon cifer, braon kožni kaiš

  Izvor: Perrelet
  karldzonson likes this.
  This article was originally published in forum thread: Perrelet Diamond Flower Gold satovi started by Shmizla View original post