• CHOPARD L.U.C XPS satovi u bojama žestokih pića


    Ove godine je Chopard predstavio specifičnu izvedbu L.U.C XPS ženskih satova obojenih u nijansama žestokih pića i upakovanih u ekskluzivnu drvenu kutiju. Ovi modeli predstvljaju pravu zanimljivost među kompletnom ponudom ženskih satova ovog proizvođača. Stoga, sve dame koje vole kvalitetne časovnike, a možda i po koju čašu šampanjca, konjaka ili pak crnog vina… se mogu udubiti u naredne redove ovog teksta.


    Tri nova modela jednakih boja brojčanika i kožnog kaiša dolaze sa ekskluzivnim automatskim mehanizamom L.U.C 96.12-L (L.U.C 12.96). Njegove dimenzije su 27,40mm u prečniku, odnosno 3,30mm u visini. Srce ovih satova ima COSC sertifikat, ženevske šare i pored toga u sebi nosi 29 rubina. Radi na frekvenciji od 28,800 v/h, a njegova autonomija rada iznosi do 65h. Lepota ovog mehanizma se može videti kroz providni poklopac kučišta koje ima prečnik 39,50mm. Kućište veoma male visine, 7,13mm i izrađuje se od ružičastog ili belog zlata, zavisno od modela. Krunica promera 4mm je dodatno dekorisana sa L.U.C. logom. Safirno staklo štiti brojačnik brušen u stilu sunčevih zraka. Zavisno od verzije sata cifer može biti u boji šampanjca, konjaka ili crnog vina, a na njemu su postavljene kazaljke i satni markeri koji su pozlaćeni. Funkcionalnosi koje poseduje ovaj elegantni časovnik su prikaz sati, minuta i diskretna mala sekundara smeštena na “6h”. Satovi dolaze sa kožnim kaišem koji prati boju cifera, a isporučuju se kao što je već i spomeuti u kvalitetnoj drvenoj kutiji.


    Referentni brojevi satova i dodatni podaci:
    Ref. br. 161920-1005 - 18ct , belo zlato, konjak boja
    Ref. br. 161920-5004 - 18ct roze zlato, bordo boja
    Ref. br. 161920-5005 - 18ct roze zlato, šampanj boja
    Preporučena maloprodajna cena za svaki časovnik ponaosob je 16.780,oo USD



    Izvor: Chopard
    This article was originally published in forum thread: CHOPARD L.U.C XPS satovi u bojama žestokih pića started by Shmizla View original post