• Bell & Ross Vintage WW1 Régulateur Pink Gold sat

    Bell & Ross je za ovu godinu pripremio novi veličanstveni sat iz Vintage kolekcije. Bell & Ross Vintage WW1 Régulateur Pink Gold je predstavljen na ovogodišnjem sajmu satova i nakita u Bazelu. Sa nestandardnim dizajnom na koji smo navikli od strane ove kompanije, novi časovnik će svakako obradovati ljubitelje neo-klasicizma.


    Model se izrađuje u ograničenoj seriji od 99 komada i karakteriše ga čist dizajn cifera sa upečatljivom centralnom minutnom kazaljkom. Kućište je izrađeno od fino poliranog 18K ružičastog zlata što iznosi 40,7g ovog plemenitog metala. Njegov prečnik iznosi 42mm, a sa zadnje strane ima "Barleycorn" gravuru. Krunica izgleda veoma elegantno i standardno je izrađena od istog materijala kao i samo kućište. Opaline sedefast brojčanik je zaštićen safirnim staklom sa antirefleksnim premazom. Na ovom modelu se na specifičan način očitava vreme, s obzirom da svaka plava kazaljka ima svoje zasebne markere. Minuti se očitavaju sa markera postavljnih pri rubu cifera, časovi sa podbrojčanika na poziciji “12h”, a sekunde sa najmanjeg podbrojčanika koji se nalazi na “6h”. Bell & Ross Vintage WW1 Régulateur Pink Gold pokreće automatski mehanizam proizveden specijalno za Bell&Ross od strane Dubois Dépraz. Vodootpornost sata iznosi 30m. Kaiš na njemu je izrađen od braon aligatorove kože i ima kopču sa iglicom. Kopča teži 6,5g 18K roze zlata.


    Izvor: Bell&Ross
    karldzonson likes this.
    This article was originally published in forum thread: Bell & Ross Vintage WW1 Régulateur Pink Gold sat started by Shmizla View original post