• Tissot T-Touch Lady Solar sat


    Tissot je svim damama koje brinu o ekologiji i pravoj eleganciji ove godine predstavio T-Touch ženski sat na solarni pogon. Sve osobe nežnijeg pola sada imaju priliku da koriste “touch” panel ne samo na svom mobilnom telefonu, već i na svom satu. U narednim redovima se uputite u detaljnije karakteristike ovog ženskog sata.


    Novi Tissot T-Touch ženski sat ima fino polirano kućište prečnika 38mm, izrađeno od 316L nerđajućeg čelika. Njegova vodootpornost iznosi 100m, odnosno 330ft. Ispod safirnog stakla, osetljivog na dodir i presvučenog antirefleksnim premazom se nalazi sedefasti brojčanik. Na ciferu se na poziciji “6h” nalazi LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem. Na kazaljke je nanet luminescentnim premaz, a 12 dijamanata su postavljeni kao satni markeri. Sat pokreće kvarcni solarni mehanizam čiji je solarni panel kompletno sakriven ispod brojčanika. Njegova baterija ima EOL (end-of-life) indikator koji, vlasnicu ovog časovnika na vreme, obaveštava da se vek trajanja baterije bliži kraju. Časovnik karakteriše i veliki broj funkcionalnosti: altimetar, prognoza vremena, kompas, hronograh, odbrojavanje, dva alarma, druga vremenska zona, večiti kalendar i pozadinsko osvetljenje. Od svih nabrojanih vam možda najčudnije zvuči – prognoza vremena, koja je pre svega zasnovana na promenama vazdušnog pritiska. Tissot T-Touch ženski solarni sat se isporučuje na čelinoj karukvici sa leptir kopčom.

    Izvor:Tissot
    This article was originally published in forum thread: Tissot T-Touch Lady Solar sat started by Shmizla View original post