• Deep Blue Depthmeter Professional satovi


    U narednom tekstu vam predstavljamo poslednji model proizvođača satova, Deep Blue, reč je o satu Depthmeter Professional.


    Novi model dolazi u sve različite boje brojčanika, crna i plava. Kod obe izvedbe detalji su upotpunjeni crvenom bojom koja svakako povećeva atraktivnost satova. Kućište je izrađeno od nerđajućeg 316L čelika i prečnika je 45mm.




    Od funkcija koje sat poseduje, pored standardnog prikaza sati i minuta, napominjemo da meri dubinu do 50m/165 ft, zatim poseduje AM/PM 24-časovni indikator na poziciji "9h" i hronograf koji meri sa tačnošću od 1/20 s do 50 minuta.




    Na satovima je postavljeno safirno staklo koje je tretirano antirefleksnim premazom. Isporučuju se sa čeličnom narukvicom širine 24mm, sa punim linkovima i end linkovima i debljine je 5mm.




    Bezel je ronilački, sa mogućnošću rotiranja samo u jednom smeru. Ima 120 klikova i safirni umetak. Kazaljke, markeri i umetak na bezelu su premazani Super-LumiNova premazom, radi što bolje čitljivosti u svim uslovima.




    Sat pokreće kvarcni Miyota 3U62 mehanizam sa kojim nećete imati potrebe za čestim navijanjem ili štelovanjem vremena usled nenošenja sata. Deklarisana vodootpornost iznosi 200m/660 ft, a njihova trenutna cena iznosi 600,oo $.




    Izvor - Deep Blue
    Dorada vesti by Shmizla
    This article was originally published in forum thread: Deep Blue Depthmeter Professional satovi started by RUS. View original post