• Tommy Hilfiger - Novi brend u BPM-u



    Tommy Hilfiger satovi će se od ovog septembra naći u BPM-ovoj ponudi, odnosno kompanija svoj portfolio ponosno dopunjuje sa još jednim poznatim brendom.


    Kao jedan od vodećih svetskih lifestyle brendova u svetu, američki brend Tommy Hilfiger, pored odevnih komada na našem tržištu pojaviće se i sa kolekcijom satova za muškarce i žene.

    Kolekcije Tommy Hilfiger satova kombinuju širok spektar materijala i detalja. Bilo da se koristi nerđajući čelik ili pak zlato, ukombinovani sa gumenim ili čeličnim narukvicama, rotirajućim prstenom ili možda hronograf funkcijom, satovi ovog brenda svakako ne odstupaju previše od svog dobro poznatog, klasičnog dizajna.


    Tommy Hilfiger satovi su proizvedeni od strane Movado Group Inc. i prvi put su se na američkom tržištu u ponudi pojavili u proleće 2001. godine. Satovi ovog brenda su godinu dana kasnije bili predstavljeni evropskom i meksičkom tržištu. Danas su dotupni širom sveta, odnosno mogu se naći u ponudi u Severnoj i Južnoj Americi, na Karibima, u Evropi i Aziji.


    Nova kolekcija za jesen/zimu 2013. koja će se polovinom septembra naći u BPM prodavnicama predstaviće pravo osveženje za sve one koji neguju ovakav stil i vole spoj bele, crvene i teget boje.



    Nakon prolećne kolekcije koja je bila inspirisana jedrenjem, Tommy Hilfiger ovog puta je inspirisan koledžom i studentskim danima. Novi modeli predstaviće hrabar spoj različitih materijala i boja. Stoga, ako volite klasiku sa dozom modernog, efektno ali ne napadno, posetite prodavnice “BPM- Satovi i Nakit” i odaberite svoj Tommy Hilfiger sat.

    Izvor: BPM - satovi i nakit
    This article was originally published in forum thread: Tommy Hilfiger - Novi brend u BPM-u started by Shmizla View original post