• Globalno partnerstvo između Bulove i Manchester United-a  Često se susrećemo sa informacijama o partnerstvu velikih imena, stoga vam ovim putem predstavljamo još jednu u kojoj su glavni akteri Bulova i Manchester United.

  Fudbalski klub Engleske Premier Lige i poznati proizvođač satova Bulova su sklopili globalno partnerstvo na period od tri godine. Potpisivanjem ovog dogovora Bulova postaje klubski oficijalni merač vremena i, svakako, njihov globalni partner. Možemo još napomenuti da je ovim partnerstvom Bulova preuzela dosadašnje mesto od Hublot-a.


  Gregory Thumm (Bulova) i Rio Ferdinand (Manchester United)

  Sporazum omogućava Bulovi da stavi svoje ime na semafore na United-ovom Old Trafford stadionu i da se svakako oglašava na reklamnim tablama. Osim toga, Bulova satovi će biti prisutni u svlačionicama na Old Traford stadionu, u Aon trening kompleksu, kao i u svojim kancelarijama u Mančesteru, Londonu i Hong Kongu. Bulova će od kompanije Hublot preuzeti pravo da proizvodi satove sa Manchester United klubskim grbom.

  "Iako se bave veoma različitim delatnostima Bulova i Manchester United imaju mnoge zajedničke tačke" ističe generalni direktor Ričard Arnold. Pored toga je naveo: "Oboje težimo da postanemo globalni lideri u našim poljima."  Izvor:
  Bulova
  Manchester United
  This article was originally published in forum thread: Globalno partnerstvo između Bulove i Manchester United-a started by Shmizla View original post