• Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon Platine

  Čuveni proizvođač satova, Vacheron Constantin, je predstavio Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon Collection Excellence Platine model, limitiranu seriju izrađenu od platine. Izrađuju se u ograničenoj seriji od 50 komada, gde će na svakom modelu biti naznačen redni broj.
  Collection Excellence Platine predstavlja seriju limitiranih modela ovog proizvođača, u kojoj svi satovi imaju kućište, brojčanik i kopču izrađenu od platine. Novi model dolazi u kućištu prečnika 42mm izrađenom od 95% platine i nosi oznaku "PT950". Brojčanik je takođe izrađen od ovog plemenitog metala i na njemu se može naći oznaka "PT950" između pozicija "4h" i "5h".
  Sat pokreće ručno navijani turbijon mehanizam, odnosno kalibar 2260, sa 4 opruge i rezervom snage od čak dve nedelje. Kao i svi mehanizmi ovog proizvođača i ovaj nosi Ženevski žig. Na poziciji "6h" je smešten turbijon koji se može videti sa prednje strane brojčanika, a prikaz 14-dnevne rezerve snage se može očitati na "12h". Sat je dostupan sa tamno plavim kaišem izrađenim od aligatorove kože.
  Svi zainteresovani za kupovinu Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon modela bi trebali da izdvoje 323.500,oo $ (odnosno 240.900,oo ).

  Izvor
  - Vacheron Constantin
  This article was originally published in forum thread: Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon Collection Excellence Platine started by RUS. View original post