• Casio G-Shock GW9400 Rangeman

    Japanski proizvođač satova nam je predstavio novi model sata, u pitanju je Casio G-Shock GW9400 Rangeman. S obzirom da su u poslednjih nekoliko godina Mudman i Riseman postali izuzetno popularni, novi model koji ovom prilikom predstavljamo dolazi u sličnom kućištu. Rangerman poseduje Casio triple sensor tehnologiju, pa tako pored standardnih funkcija poseduje barometar, visinomer i kompas.



    U kompaniji kažu da je ovaj model namenjen profesionalnim vojnicima i avanturistima. Onima kojima su neophodne funkcije poput dugmića koji se lako pritiskaju, deklarisana vodootpornost od 200m i mnoge druge dodatne funkcionalnosti. Pored digitalnog kompasa, visinomera i barometra, sat poseduje i termometar, vreme u 48 svetskih gradova, hronograf koji meri 1000 časova, led iluminaciju...




    Mehanizam koji pokreće sat poseduje dobro poznatu Casio Tough Solar tehnologiju, a za preciznost je zadužen Multi-band 6 atomic modul, koji ima mogućnost sinhronizovanja vremena sa 6 svetskih časovnika.



    Očekuje se da sat bude dostupan u prodaji u novembru mesecu, kada će se pored standarne verzije pojaviti i model u vojno zelenoj boji. Zvanična maloprodajna cena bi trebala da iznosi oko 300,oo $.

    Izvor - Casio
    Dorada vesti by Shmizla
    mikiminca likes this.
    This article was originally published in forum thread: Casio G-Shock GW9400 Rangeman started by RUS. View original post