• Tissot PRC 200 hronograf satovi za dame



    Tissot je svoju PRC 200 kolekciju satova dopunio novim hronograf modelima namenjenim damama. Pod sloganom “elegancija koju sebi možemo priuštiti” Tissot sportsku liniju PRC 200 satova preuobličava i udahnjuje joj klasičniji izgled. Stoga, kompanija nastavlja da i dalje kreira satove luksuznog izgleda, a ujedno cenovno dostupne širokim masama.


    Sportsko-elegantni Tissot PRC 200 satovi pored standardnog prikaza vremena, imaju hronograf funkciju, zatim tahometar i prikaz datuma na poziciji “4h”. Njihova vodootpornost iznosi 200m, što se i iz naziva može zaključiti. Tome doprinosi ušrafljujući poklopac kućišta i ušrafljujuća krunica. Sat pokreće kvarcni mehanizam, koji se krije u čeličnom kućištu. Zahvaljujući tankom bezelu, brojčanik sata izgleda veći i čistiji što olakšava očitavanje vremena. Kod ove verzije PRC 200 ženskih satova, brojčanik je u beloj boji, sa tri hronograf podbrojčanika. Razlikuju se u boji kazaljki i satnih markera, a koja može biti zlatna (ref. br. T055.217.16.032.01), odnostno u baznoj boji čelika (T055.217.16.033.00). Kazaljke su izrađene od 316L čelika i premazane Super-LumiNova® luminescentnom farbom. Na satu je postavljeno safirno staklo. Kućište se kao i narukvica izrađuju od 316L čelika, dok su satovi dostupni i sa kožnim kaišem u plavoj, odnosno beloj boji.


    Izvor: Tissot
    This article was originally published in forum thread: Tissot PRC 200 hronograf satovi za dame started by Shmizla View original post