• Nova MT-G kolekcija Casio G-Shock satova


  Na nedavno održanoj prezentaciji u NewYorku, Casio je predstavio novu kolekciju metalnih G-Shock satova. U novoj Metal Twisted G-Shock (MT-G) kolekciji će biti dostupna tri nova modela, od kojih je jedan u baznoj boji čelika, dok su ostala dva presvučeni crnim IP (Ion Plated) slojem.

  - Casio G-Shock MTGS1000D-1A – polirani čelik i guma


  - Casio G-Shock MTGS1000BD-1A – IP čelik i guma


  - Casio G-Shock MTGS1030BD-1A – IP čelik sa zlatnim i crvenim detaljima, limitirani model kreiran u znak 30. godišnjice brenda  MT-G modeli se proizvode u Casio Yamagata fabrici u Japanu. Satovi se sklapaju od materijala i komponenata proizvedenih in-house.
  Unutar čeličnog kućišta se nalazi plastično kućište, kao i alpha Gel® koji doprinose odličnoj otpornosti na potrese i udare. Pokreću ih Tough solar mehanizmi sa multi-band 6 atomic koji obezbeđuje sinhronizaciju sa 6 atomskih časovnika u svetu.
  Satovi poseduju dvoslojni brojčanik sa četiri podbrojčanika, kojima se lako upravlja pomoću Casio Smart access electronic krunice. Staklo je safirno sa anti refleksnim premazom. Narukvica je od punog čelika i sa unutrašnje strane je obložena materijalom koji ne provodi toplotu, radi udobnijeg nošenja.

  Satovi iz
  MT-G kolekcije će se naći u prodaji u novembru mesecu. Cene predstavljenih modela: MTGS1000D-1A (oko 900$), MTGS1000BD-1A (oko 1000$) i MTGS1030BD-1A LE (oko 1100$).

  Izvor - Casio
  Dopuna teksta by Shmizla
  This article was originally published in forum thread: Casio - nova MT-G kolekcija started by RUS. View original post