• Hublot Big Bang Ferrari “Beverly Hills”

    Hublot je predstavio novu limitiranu seriju koja je dostupna samo u njihovom butiku na Beverly Hills-u. U pitanju je serija od 50 primeraka modela - Big Bang Ferrari Beverly Hills (ref. br. 401.CX.0123.VR.BHB13).



    Big Bang Ferrari Beverly Hills dolazi u crnom keramičkom kućištu prečnika 45,5mm. Minutni registar koji bi trebalo da predstavlja instrument sa Ferrarijeve table nalazi se na poziciji "3h". Na brojčaniku je prisutan i čuveni Ferrarijev logo koji se nazire na poziciji "9h". Takođe, Ferrari logo se nalazi i na donjem tasteru hronografa.

    Sat pokreće HUB 1241 Unico mehanizam koji ima rezervu snage oko 72h. Na satu je postavljeno safirno staklo, njegova deklarisana vodootpornost iznosi 100m i dostupan je na kožnom prošivenom kaišu plave boje.

    S obzirom da je Hublot zvanični čuvar vremena Ferrari F1 time, nimalo ne čudi predstavljanje ovog modela, za koji je potrebno izdvojiti 29.900,oo $.


    Izvor - Hublot
    Dorada teksta by Shmizla
    This article was originally published in forum thread: Hublot Big Bang Ferrari “Beverly Hills” started by RUS. View original post