• Hamilton Jazzmaster ženski automatik sat

    Hamilton je kreirao još jedan Jazzmaster model namenjen lepšem polu. Dobar izbor automatik sata za žene koje žele da ih na ruci prati časovnik koji se odlično uklapa uz njihov dinamičan stil života.


    Novi Hamilton Jazzmaster sat je klasičnog izgleda - ima okruglo kućište, sedefast brojčanik i metalnu narukvicu. Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika, promera 30mm, dok je narukvica izrađena od istog materijala kao i samo kućište. Sedefasti brojčanik je dodatno ulepšan i dekorisan sa 12 sitnih dijamanata postavljanih na satnim markerima. Centralni deo cifera ima izgled sunčevih zraka koji se od centralnog dela šire ka koroni. Pored standardnog prikaza vremena (sati, minuti, sekunde), ovaj časovnik ima funkciju prikaza datuma, smeštenu na poziciji “6h”. Brojčanik je zaštićen safirnim staklom. Automatski mehanizam pokreće ovaj model i on se kroz providan poklopac može videti sa zadnje strane sata. Deklarisana vodootpornost sata je do 50m.


    Kako je istaknuto, novi Hamilton Jazzmaster je dostupan u još nekoliko izvedbi. Bilo da je reč o drugim nijansama boje, možda ružičastom PVD premazu ili pak kožnom kaišu, verujemo da će ovaj model svakako zapasti za oko svakoj dami. Pomenuti sat svakako predstavlja sofisticirani odabir, precizan i veoma čitljiv ženski časovnik.

    IZVOR: Hamilton
    This article was originally published in forum thread: Hamilton Jazzmaster ženski automatik sat started by Shmizla View original post