• Breitling for Bentley Supersports Chronograph satovi

    Pre nekoliko meseci, Breitling je predstavio dva nova modela iz Breitling for Bentley kolekcije. Satovi su razvijeni u saradnji sa Britanskim proizvodjacem luksuznih sportskih automobila.

    Novi model iz ove kolekcije je napravljen u cast Bentley Continental Supersport, jednog od najbrzih automobila ovog proizvojaca.



    Brojcanik sata je inspirisan izgledom instrument table, koji dolazi u verziji sa plavim, narandzastim ili belim podbrojcanicima i unutrasnjim bezelom. Srce ovog sata precnika 49mm, cini Breitling Caliber 26B automatski hronograf mehanizam COSC sertifikovan, koji kucka na 28,800 vph (4Hz) i ima 38 rubina. Hronograf meri do 1/4 sekunde preciznosti, centalna minutna kazaljka hronografa sa crvenim vrhom u obliku strele meri do 60 minuta, a registar casova rada stoperice se nalazi na poziciji "9h". Prikaz datume se vrsi preko prozorcica na "6h".

    Svaki od ova tri modela je limitiran na 1000 primeraka, i za svaki su dostupne tri razlicita tipa narukvice (kais od aligatorove koze, gumena i celicna narukvica).



    Izvor
    This article was originally published in forum thread: Breitling for Bentley Supersports Chronograph started by RUS. View original post