• Tissot PRC 200 Danica Patrick Limited Edition 2013

    Već šestu godinu za redom Tissot predstavlja limitiranu seriju koja je namenjena njihovom najlepšem brend ambasadoru Danica-i Patrick. Za 2013. godinu su izabrali da to bude sportski PRC 200 hronograf model.




    Novi model koji je namenjen ovoj čuvenoj dami poznatoj u svetu auto-moto sporta dolazi u sportskom okruglom kućištu izrađenom od nerđajućeg čelika. Kućište je prečnika 39mm i na njemu se nalazi safirno staklo. Deklarisana vodootpornost je 200m, a na poklopcu sata se nalazi gravura, kao i redni broj modela s obzirom da je reč o limitiranoj seriji. Brojčanik sata je srebrne boje sa tri hronograf podbrojčanika, karakteristična za satove iz ove kolekcije. Narukvica je bela, izrađena od kože, sa ugrađenom čeličnom preklapajućom kopčom.




    Ako se pažljivije pogleda brojčanik, može se uočiti broj "7" koji se razikuje od ostalih brojeva. Razlog za to je što pomenuti broj Danica nosi na trkama. Sat pokreće kvarcni ETA G10.211 mehanizam. Kao što smo već i spomenuli, sat dolazi u limitiranoj seriji od 4.999 primeraka.

    Izvor
    - Tissot
    This article was originally published in forum thread: Tissot PRC 200 Danica Patrick LE 2013 started by RUS. View original post