• Richard Mille RM26-01 Panda

    Richard Mille je na SIHH 2013 sajmu predstavio turbijon model sata sa figurom pande izrađene od dragog kamenja, postavljene na brojčaniku. Ovaj model svakako prikazuje vezu između visokog časovničarstva i fine izrade nakita.


    Ženski model sata nosi tačnu referentnu oznaku RM26-01 i izrađuje se u ograničenoj seriji od samo 30 komada. Kućište ovog ekskluzivnog sata se izrađuje od plemenitog materijala - ružičastog ili belog zlata. Njegove dimenzije su 39,70mmx48mm, dok je visina kućišta 12,60mm. Mehanizam sata je ručni navijač sa rezervom snage do 48h, a koji radi na frekvenciji od 21600 v/h. Sat ima skeletonizirani brojčanik na kome je najupačatljivija figura pande i trske, kreiranih od plemenitih materijala i dragog kamenja. Kompletno kućište je prekriveno brilijantima, dok je krunica sata takođe dodatno dekorisana. Funkcionalnosti ovog sata su prikaz sati i minuta, kao i turbijon. Sat se iskoručuje na crnom kožnom kaišu.



    Richard Mille
    This article was originally published in forum thread: Satovi sa zanimljivim brojčanicima started by Shmizla View original post