• Breitling Transocean Chrono GMT

  Švajcarski proizvođač satova, Breitling, je predstavio svoj novi Transocean GMT chronograph sat. Model koji će svakako zaseniti sve ljubitelje satova sportskog dizajna.

  Novi model će biti proizveden u limitiranoj seriji od 2000 primeraka u izvedbi sa čeličnim kućištem i 200 primeraka za model izrađenim od 18K ružičastog zlata. Takođe, oba modela su potencijalnim kupcima dostupna sa brojčanikom bele ili crne boje.
  Kućište je prečnika 43mm, staklo je safirno sa antirefleksnim premazom sa obe strane, a deklarisana vodootpornost sata je do 100m. Pored hronograf funkcije, Breitling Transocean Chrono GMT poseduje i prikaz druge vremenske zone. Sat pokreće Breitling in-house B04 automatski mehanizam, koji radi na 28.800 v/h, u sebi ima 47 rubina i rezervu snage od 70 časova. Mehanizam se može videti sa zadnje strane kućišta, kroz poklopac od safirnog stakla. Model u zlatnom kućištu se isporučuje na kaišu od aligatorove kože, dok čelični model dolazi na metalnoj, odnosno mesh narukvici.


  Izvor
  - Breitling
  Dorada vesti by Shmizla
  karldzonson likes this.
  This article was originally published in forum thread: Breitling Transocean Chrono GMT started by RUS. View original post