• Longines HydroConquest 2013 satovi

    Kao jedan od noviteta za 2013-tu godinu, švajcarski proizvođač satova, Longines predstavio je novu verziju jednog od svojih najpopularnijeg modela. Kolekcija satova pod nazivom HydroConquest, je dopunjena sa nekoliko noviteta.



    Jedna od najvećih promena kod novih modela je možda i sam brojčanik, koji za razliku od svog prethodnika ima 11 časovnik-indeksa obeleženih arapskim brojevima. Kućište ovog modela je izrađeno od nerđajućeg čelika koje je dostupno u dve veličine, i to prečnika 39mm i 41mm. Staklo je naravno safirno sa AR premazom, a deklarisana vodootpornost je 300m.


    Za novi model su dostupna tri mehanizma, i sva tri kao bazu imaju odgovarajući ETA mehanizam. Longines mehanizmi oznaka calibers L263.2, L115.2 su dostupni u kvarcnom modelu, dok se u automatiku nalazi caliber L619.2. Pomenuti automatski mehanizam je zasnovan na pouzdanom i dobro poznatoj ETA 2892-A2, koji u sebi ima 21 rubin, radi na 28.800 v/h i ima rezervu snage od 42 časa.



    Novi HydroConquest modeli su dostupni u nekoliko različitih boja brojčanika, kao što su plava, krem i crna, dok oni dolaze sa crnim, plavim ili crvenim bezelom. Sat se isporučuje na čeličnoj narukvici ili na crnom gumenom kaišu sa preklapajućom kopčom.

    Izvor - Longines
    83stojan likes this.
    This article was originally published in forum thread: Longines HydroConquest 2013 started by RUS. View original post